
לעתים נראה כי העיסוק היומיומי באוכל משתלט על חיינו, ותרבות השפע בה אנו חיים הינה מוגזמת אל מול החוסר המשווע. אנחנו נהנים לאכול, לגעת, לטעום, להריח, לבשל ולהתענג. מהצד השני, עומדים מנגד עינינו מודעות לבריאות, צרכנות, עוני, שחיתות, מיחזור, טבעונות ועוד. האוכל עשה כברת דרך מהמקום הפונקציונאלי שלו. כעת אנו נמצאים בעידן בו השפים הפכו לכוכבים, והנגישות למוצרים אטרקטיביים ולהתנסויות במטבח קוצרת הצלחה.
התערוכה מדגישה את מקומו של האוכל כאמצעי להעברת מסרים שונים, הקשורים בתרבות, אמנות והיסטוריה. מטרתה להדגיש את רוחב היריעה בכל עולם המזון, המשלב יופי, הנאה ותשוקה, יחד עם מגוון הבעיות הקשורות בנושא, כדוגמת הקשר שבין בישול ליוהרה והמרדף אחר חדשנות וראוותנות.
תערוכת Food Processor תיערך השנה בפעם השלישית (התערוכות הקודמות נערכו בשנים 2007 ו-2013). מרחב הגתה וחקרה את הרעיון לתערוכת Food Processor, אשר מהווה אחד מעשרות הפרויקטים שהפיקה, יזמה, ואצרה בתחום האמנות ובעיקר בתחום הצילום. בין היתר- מרחב ליוותה את החלל 'מרחב לאמנות' בבעלותו של מיקי תירוש; הקימה את המותג 'tel aviv photo' שפועל זה למעלה מחמש שנים; 'לימבו', 'געגוע', 'photo art', 'שפת שבכים', Enrique Rottenberg, אלכס לנדסברג ועוד.
בין האמנים שיציגו בתערוכה:
אלכס ליבק, פסי גירש, טלי אמיתי טביב, אביר סולטן, דנה פרידלנד, נאוה אוזן, נלי הורביץ, אופיר אייב, דארו סולקאורי, אסנת בן דב, טל סיוון, מירי דוידוביץ, רן הלל, דני לרנר, רביע באשא, אבשלום לוי, דן חיימוביץ, חיים יוסף, רותם ליברזון, טדי כהן ועוד רבים.

Javakheti has very few orphanages were many children are taken every year from their parent. The causes for some of these actions are parents who can not support their child.
גלריית 'שרונה ART' הינה בית חדש ליוצרים ואמנים המעוניינים להציג את יצירותיהם במרחב. הגלריה עתידה לארח אוצרים ואמנים שונים ומגוון תחומי יצירה ונמצאת בלב ליבו של פארק שרונה, בקומה השנייה בבניין טמפלרי טיפוסי, המהווה חלל מדויק ואידיאלי לאמנות.
שעות פעילות: ימים ראשון- חמישי 12:00-18:00
15/4 שישי 11:00-16:00 ; 16/4 שבת 11:00-18:00 ; 29/4 שישי (חג שני) 11:00-16:00 ; 30/4 שבת 11:00-18:00 ; 1-2/5 ימים א' ו-ב' 11:00-16:00
עלות כניסה: 15 ש"ח