המכללה הקולינרית Be Chef המשתרעת על פני הקומה העליונה במגדל הנביאים בחיפה, ערכה ערב מיוחד בשיתוף שגרירות איטליה בישראל ומשרד התיירות בסרדיניה.
במסגרת הערב הגישו הבעלים של מסעדת JOSTO מקליארי שבסרדיניה, השף Pierluigi Fais ותלמידי מכללת Be Chef , ארוחת שף מרשימה לאורחים באירוע. המנות כללו לפתיחה: פוקצ’ה לצד שמן בזיליקום, מחית ארטישוק עם שמן זית ופיסטוק, קרם חציל שחור ושום קונפי. לאחר מכן הוגשו טרטר בר ים בליווי גרניטה מנדרינות בטעם חלומי וסלט עולש טעים במיוחד. למנה העיקרית התכבדו האורחים בריזוטו עם נגיעות גרידת לימון בטעם קסום ונתח בקר שעבר בישול ארוך מעל 6 שעות והיה רך וטעים להפליא. קינוח של תותים עם קציפה השלים את פסטיבל הטעמים המושלם.
כל המנות הוגשו עם הסברים של השף בתרגום מאיטלקית לעברית של המדריך לסיורים קולינריים באיטליה, בני בן ישראל. כמו כן קיבלו הנוכחים באירוע מידע אודות האי סרדיניה בכלל והמטבח הקולינרי המיוחד שלו בפרט.
בהחלט יעד ששווה ביקור של התייר הישראלי.
כמובן שגם טקס קצר של הדלקת נרות התקיים במהלך האירוע לכבוד החנוכה 🙂
מעט על המכללה הקולינרית Be Chef
Be Chef היא כיום המכללה המתקדמת והיוקרתית ביותר בארץ ללימודי טבחות וקונדיטוריה. המכללה ממוקמת במגדל הנביאים בחיפה, עם נוף לים ומספקת חוויית למידה קולינרית ברמה אחרת.
מכללת Be chef הוקמה בהשקעה חסרת תקדים ע”י משרד העבודה והרווחה, בשביל אנשים שרוצים ללמוד את מקצועות הבישול, האפייה והקונדיטוריה בסטנדרט הגבוה בעולם, בלי פשרות על צוות המורים, על תכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם.
תכנית הלימודים עדכנית ומותאמת לכל סגנונות הבישול והאפייה. כיתות הלימוד מרווחות ומצוידות במיטב הטכנולוגיה והציוד המתקדם מסוגו, עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף.
טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל.
המכללה הקולינרית Be chef הינה בכשרות רבנות חיפה.
למכללה משגיח כשרות צמוד המלווה את כל תהליך הלמידה וכן את אירועי המכללה.